Кућа Добрих Вести

Login

Представљамо портал restorani.rs

Оцените овај чланак
(5 гласова)

restoraniiiiБЕОГРАД - Веб потрал www.restorani.rs/www.restaurants.rs омогућава посетиоцима из Србије и страним гостима у Србији да добију информације на брз и једноставан начин о свим ресторанима у нашој земљи.

Реч је о јединственом сајту о угоститељској понуди Београда и Србије са комплетним подацима о сваком угоститељском објекту.
Ресторани су груписани према карактеристикама кулинарске понуде: на националне, интернационалне, италијанске, кинеске, рибље, мексичке, шпанско-медитеранске, ловачке, клуб ресторане, латино америчке, slow food ресторане, sushi барове, банкет сале итд.
На овом специјализованом веб порталу можете наћи информације о најважнијим карактеристикама реторана, ентеријеру и специфичној кулинарској понуди.
Такође можете проћи кроз виртуелну шетњу у којој цете осетити амбијент и атмосферу сваког ресторана и видети фотографије одабраних, интересантних делова ентеријера. Ту је и комплетан мени,винска карта, карта пића као и ценовник.
Можете наћи и информације о броју места, начину плаћања, радном времену, музичком програму итд. Сајт редовно објављује и све промоције, догађаје и свечаности.
Како би сте пронашли идеално место са укусном храном за пословни ручак,романтичну вечеру, релаксирајућу атмосферу, најбоље место за организацију свечаности посетите овај сајт.
Сви подаци о ресторанима су представљени на српском и енглеском језику.

                                                                                                   Извор: Кућа добрих вести/restoran.rs


Последњи пут измењено среда, 13 новембар 2013 10:03
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија