Кућа Добрих Вести

Login

Амбасадори Eгипта и Чешке у посети Златибору

Оцените овај чланак
(3 гласова)

ambasadoriceskaegipattttttПоводом отварања „Голд Гондоле“ на Златибору, која спаја центар Златибора са планинским врхом Торник и представља најдужу гондолу тог типа на свету, у посети Златибору боравили су амбасадори Египта и Чешке републике у Београду.

 

Амбасадoри су поред вожње гондолом боравили на ски- центру Торник, док је Туристичка организација Златибор организовала излете до Стопића пећине и гостиљских водопада.

 

Србија поседује изврсне потенцијале за туризам и веома је храбро наставити улагања у овим временима пандемије. Време које нам долази потраживаће нове идеје за опоравак свих грана привреде, а посебно туризма и зато бисмо требали заједно разматрати нове моделе додатног активирања у овом сектору – рекао је господин Кухта коме је током обиласка Стопића пећине презентован значај чешких спелеолога, који су једини успели да истраже пећину од улаза до понора трнавског потока и по чијим је нацртима из осамдесетих година настављено даље истраживање и уређење Стопића пећине.

                                             zlatiborambasadoridfdfdf                                        

Египат и Србија имају традиционално искрене и пријатељске односе. Прошле године, Египат је по први пут учествовао на сајму туризма као држава партнер и наставиће да остварује амбициозне планове када је експанзија туризма у питању. Срећан сам што смо успели да пренесемо поруку да Србију од мора авионом дели готово исто време колико до скијања на Златибору аутомобилом – изјавио је амбасадор Алгувејли мислећи на остварену комуникацију и предлоге сарадње египатских инвеститора са општином Чајетина у области здравствене неге која укључује центар Чиготу и сличне специјализоване њеллнесс центре на Синају.

 

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 27 јануар 2021 11:07

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија