Кућа Добрих Вести

Login

Kонференција „Рецептивни туризам и предузетништво“

Оцените овај чланак
(3 гласова)

bctНа Београдском сајму туризма, у суботу, 22. фебруара 2020. часа са почетком у 15 часова одржаће се конференција намењена туристичкој индустрији и младима који се образују у овој сфери.

 

Након осам година успешне едукације на Београдском сајму, 9. издање конференције ће бити организовано у свечаној сали Управне зграде Београдског сајма, са темом „Рецептивни туризам и предузетништво“.

 

Belgrade Tourism Conference сваке године на Београдском сајму туризма доноси нова знања из туризма, менаџмента догађаја, хотелијерства, дестинацијског менаџмента, маркетинга и интернет маркетинга. Очекују нас занимљиве и поучне приче људи који су експерти у свом пољу и остварили сјајне резултате. Дођите да их чујете и да се мотивишете, као и да учимо заједно.

 

Међу предавачима наћи ће се: Rob Davidson, MICE Knowledge (London), "How to create successful toursim consutlancy", Владан Вешковић, Удружење бања Србије, "Зашто су бање још увек потенцијал Србије", Thiago ferreira, Bem vindo a Servia, "Туристичка ниша – моје место у туризму“, Наташа Глигоријевић, Центар за одрживи развој Србије, "Дифузни хотели - развојна шанса за рурални туризам“, Драгана Терзић, Травел поинт, "Предузетништво у рецептивном туризму као избор професионалог усмерења младих", Катарина Виторовић, Златар травел, "Модел развоја предузетништва у оквиру рецептивног туризма у руралној средини", Љубинко Миленковић, ТО Соко Бања, Бојан Тасић и Владимир Благојевић, Just Out фестивал, "Од сна до највећег европског витешког фестивала".

 

Пријаве и регистрације су обавезне и врше се путем мејл адресе Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. потребно је послати име и презиме, мејл адресу, контакт телефон и назив фирме/институције из које учесник/ца долази).

 

Котизација за чланове Србија за младе и студенте је бесплатна док за представнике привреде износи 4000 дин.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено недеља, 16 фебруар 2020 20:25

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија