Кућа Добрих Вести

Login

Онлајн кафе

Оцените овај чланак
(2 гласова)

kafaaaaaБЕОГРАД - Онлајн сесија за наставнике и ученике који желе да прошире своја знања у области социјалног предузетништва биће одржана сутра са почетком у 13 часова.

 

Ако желите да обезбедите место на сесији потребно је да се пријавите до четвртка, 11. децембра, слањем основних информација (име, школа, град) на мејл адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .


Након пријаве добићете повратни мејл са приступним линком који ће бити доступан у термину најављене сесије, а све што је потребно да имате од техничке подршке су рачунар, приступ интернету, микрофон и звучник – камера није обавезна, објављено је на порталу Достигнућа младих.

 

Укључење у онлајн кафе могло је  бити организовано и групно из школе.


Презентер: Милош Пауновић, представник Social Impact Awarda 

 

Трајање: 45 минута + питања

 

Теме су: 


Како је настало социјално предузетништво?
Који су трендови у свету?
Одрживи бизнис модели - примери

 

Четврту годину за редом организација Достигнућа младих у Србији учествује у европском програму из социјалног предузетништва чији је циљ да представи младим људима нови начин пословања који је освојио свет.

 

Додатне информације о програму можете погледати на званичној страници ОВДЕ.


Достигнућа младих у Србији (ДМуС) је једна од националних организација у оквиру глобалне мреже ЈАW која је започела са својим активностима у Србији у октобру 2002. године. Од 2005. године регистрована је као самостална непрофитна, невладина организација.

 

За скоро 10 година рада организације Достигнућа младих, кроз образовне програме из области предузетништва и финансијске писмености прошло је више од 50 000 ученика основних и средњих школа. Само у школској 2013/2014. години укључено је 9153 ученика из 230 школа уз помоћ 561 наставника и 157 пословних волонтера.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 09 децембар 2014 22:10
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија