Кућа Добрих Вести

Login

Програм за јачање капацитета организација цивилног друштва и омладинских група

Оцените овај чланак
(4 гласова)

tragggggБЕОГРАД - Невладина организација „Грађанске иницијативе“ уз подршку Америчке организације за међународни развој (USAID) и Амбасаде Краљевине Холандије, покрећу програм изградње капацитетa цивилног друштва и омладинских неформалних група у јужној Србији и Санџаку.

 У оквиру овог програма „Грађанске иницијативе“ ће у наредних 13 месеци оснаживати унутрашње капацитете петнаест организација и омладинских неформалних група из јужне Србије и Санџака.
Поред оснаживања за ефикасно и успешно функционисање, циљ програма је и јачање капацитета за покретање заједнице за активно учешће у процесе доношења одлука и остваривање позитивних промена.
Јачање капацитета ће се одвијати кроз програм обуке, менторства и доделу малих грантова.
За учешће у пројекту могу се пријавити организације цивилног друштва и омладинске неформалне групе са територије јужне Србије (Врање, Бунановац, Прешево) и Санџака (Нови Пазар, Сјеница, Тутин, Пријепоље, Прибој, Нова Варош)
Пријављивање за програм траје до 10. септембра 2013. године.
Упитнике за пријављивање и више информација о програму потражите на сајту „Грађанских иницијатива“.
                                                                                                    Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено субота, 31 август 2013 13:54
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија