Кућа Добрих Вести

Login

Портал за запошљавање младих – СБУ Послови

Оцените овај чланак
(3 гласова)

ponedeljakejdfdfdfdУколико сте у потрази за хонорарним послом, желите да зарадите додатан џепарац или се, ипак, недавно завршили факултет и потребно вам је радно искуство, идеална полазна тачка јесте управо портал СБУ Послови.

 

Портал за запошљавање младих SBU – Poslovi (www.sbu-poslovi.rs) представља највећу базу сталних, привремених и хонорарних послова за студенте, дипломце, средњошколце и незапослена лица до 30 година.

 

Циљ портала је да омогући студентима и свим младим људима од 15 до 30 година, да на брз начин дођу до велике понуде послова.

 

На порталу се оглашавају омладинске задруге, агенције за запошљавање и све фирме које имају за циљ да запосле младе људе.

 

Многи млади људи се након завршетка факултета сусрећу са великом препреком за запослење – недостатком радног искуства. Уколико не желите да дозволите да вам се то догоди, искористите своје слободно време и пронађите посао још током студија, зарадите новац, проширите своје контакте и стекните искуство које ћете једног дана моћи да наведете у радној биографији.

 

Уколико сте недавно завршили факултет, као дипломац можете пронаћи посао који ће вам помоћи да стекнете радне навике, упознате се са начином рада у колективу, а можда чак и добијете прилику за напредовање и грађење каријере.

 

Добра ствар је да је послове на порталу могуће претраживати на основу датума објављивања, типа посла (привремени, фулл тиме, парт тиме или фрееланце), на основу траженог статуса кандидата (студент, дипломац, средњошколац или незапослено лице) или пак на основу радног искуства (без искуства, мање од једне године, више од једне године и више од две године).

 

Сви огласи објављени на порталу објављују се и у студентској Фејсбук групи за запошљавање СБУ – Послови која тренутно има више 41.000 чланова.

 

Огласи намењени свршеним студентима објављују се у Фацебоок групи намењеној дипломцима (групу можете погледати кликом на СБУ – Дипломци).

 

Извор: Студентски живот


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија