Logo
Одштампајте ову страницу

Откривена Тајна Београда: Плесом до Гиниса

Оцените овај чланак
(6 гласова)

plessss123232Више од 100 професионалних плесача предвођени Миланом Громилићем, прваком Позоришта на Теразијама, изненадило је данас поподне посетиоце Ушће Шопинг Центра својим спектакуларним плесом и кореографијом. 

 

Посебну чар овом изненадном перфомансу на јавном месту са великим бројем учесника пружили су и присутни посетиоци, који су заиграли заједно са плесачима.

 

После плеса изненађења одржана је конференција у ресторану Вапиано, на којој је представник Рибок бренда уручио награду за најбољи предлог места за изненадни плес и откривена је Тајна пројекта "The Secret of Belgrade". 

 

Циљ пројекта је припрема великог плесног спектакла за обарање Гинесовог рекорда у броју људи који плешу заједну на јавном месту. 

 

На овај начин Тајна је значајна како за Београд тако и за целу Србију. Главна идеја јесте да људи свих узраста плешу заједно, јер само ако су сви Чувари Тајне, подиже се леп и радостан талас у граду Београду и целој земљи. 

 

У циљу креирања што веће групе плесача за обарање Гинисовог рекорда, припремљен је видео у коме Милан Громилић показује кораке које свако може да научи, да спреман дође на пробу и да са осталим Чуварима заплеше. 

 

Како је најављено, за Гиниса је потребно 4.000 играча, а обарање рекорда планирано је за јануар 2016.

 

 

Пријаве се могу слати путем Фејсбук страна: The Secret of Belgrade и плесна школа Cha Cha Moon , на Твитеру: twitter.com/TajnaBeograda или на Инстаграму: instagram.com/thesecretofbelgrade .

  

Довољно је послати име и презиме, место боравка, имејл и контакт телефон. 

 

Сви плесачи који се пријаве учествоваће у новом видеоу за обрање рекорда.

 

Оснивач пројекта је Александра Костадиновић - Imaginarium-Secret, кореограф је Милан Громилић, а "Тајну Београда" су подржали: Ушће Шопинг Центар, Рибок, Sensation, Вапиано и плесна школа Ча Ча Мун (Cha Cha Moon). 

 

Плесни пројекат "Тајна Београда" ("The Secret of Belgrade") први пут је представљен 6. јула 2015. на Аеродрому "Никола Тесла", где су Чувари Тајне померили границе стварности, изненадивши присутне на аеродрому плесним перформансом. 

 

На тај начин, први пут у Србији оргнизује се флеш моб серија (изненадни перформанси на јавним местима са великим бројем учесника), што изазива огромну пажњу на друштвеним мрежама и ставља у фокус интерсовања град Београд и слављење животне енергије кроз радост плеса.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено четвртак, 17 септембар 2015 22:49
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015