Кућа Добрих Вести

Login

УДРУЖЕЊЕ "ЖИВОЈИН МИШИЋ": изабрана генерација Најбољих едукатора Србије

Оцените овај чланак
(3 гласова)

hivisjddkОсму годину за редом, учитељи и наставници основних и средњих школа широм Србије борили су се за титулу Најбољих едукатора Србије. Као и сваке године пристигло је доста квалитетних пријава, а одабрано је шест изузетних наставника.

 

 

То су учитељи и наставници који се свакодневно истичу у свом раду. Учитељи и наставници који су иновативни, проактивни, креативни, позитивни, праведни и спремни на целоживотно учење.

 

Након дугог периода селекције који је трајао 6 месеци, већинским гласањем чланова комисије изабрали смо 6 победника конкурса за Најбоље едукаторе Србије.

 

Најбољи едукатори Србије за 2021.годину су:

 

Бојана Молнар, наставница биологије у ОШ „2.октобар“ из Зрењанина,

Даниела Ћук, наставница енглеског језика и књижевности у ОШ „Петефи Шандор“ из Бечеја,

Далибор Тодоровић, наставник рачунарске групе предмета у Гимназији „9.мај“ из Ниша,

Јовица Плавшић, наставник хемије у Десетој београдској гимназији „Михајло Пупин“ из Београда,

Лидија Пантић, наставница француског језика у ОШ „Ђура Јакшић“ из Ћуприје,

Предраг Вукосављевић, наставник информатике и рачунарства у ОШ „Посавски партизани“ из Обреновца.

Имати титулу Најбољег едукатора Србије није лако заслужити, зато одајемо признање овим изванредним наставницима који својом посвећеношћу и креативношћу унапређују образовање и васпитање наше деце. Желимо да им поручимо да своју титулу поносно носе и да своје знање шире и на следеће генерације као што су то радили и до сада.

Најбољи едукатори Србије за 2021.годину долазе из 6 градова и места из наше земље и показују да је образовање вредно и да имамо сјајне наставнике.

 

Поред титуле Најбољих едукатора Србије, наши победници добиће личну награду, као и награду у износу од 100.000 рсд коју могу да употребе да унапреде свој рад и реализују пројекте са децом.

 

Овогодишњи избор Најбољих едукатора, поред Удружења, помогли су бројни чланови комисије, пре свега прошлогодишњи награђени едукатори који се неуморно труде да пронађу нове инспиративне колеге.

 

Драгица Павловић Бабић – координатор ПИСА истраживања у Србији и сарадник Института за психологију у области образовања.

 

Олга Николић – бивши главни и одговорни уредник Просветног прегледа.

 

Представници ЗУОВ-а, Јасна Петровић, Сања Тодорчев, Снежана Вићентић и Бојана Костелац.

 

Без њих овај конкурс не би био могућ. Хвала вам на сатима које сте провели читајући пријаве, на квалитетним дискусијама и стручности која нам помаже из године у годину да будемо све бољи.

 

Удружење се захваљује и онима који су пријавили сјајне наставнике и свима онима који неуморно раде и свакодневно померају границе.

 

Најбољи едукатори Србије су покретачка снага наше земље и  шампиони, поручују из ове организације.

 

Ко су Најбољи едукатори Србије погледајте ОВДЕ.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 25 новембар 2021 22:21

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија