Кућа Добрих Вести

Login

Летњи градски сајам књига

Оцените овај чланак
(2 гласова)

kcgradsajamdfdfdfdУ Културном центру Град, у недељу, 11. јула од 15 до 23 часова биће одржан летњи Градски сајам књига којим ћемо, у оквиру шестог по реду програма Booking, промовисати књигу и читање.

 

Посетиоци ће имати прилику да уживају у сниженим ценама и попустима домаћих издавачких кућа, које ће представити издања своје, како старе, тако и актуелне продукције, а очекују вас и неформална дружења са уредницима и домаћим писцима који ће потписивати своје књиге.

 

Ту ће бити ППМ Енклава, Трећи Трг и Сребрно дрво, Ammonite Books, Штрик, Areté, Суматра издаваштво, НоРулес Издаваштво, Радни сто, Књижевна радионица Рашић, Darma Books, Чигоја Штампа, Бесна Кобила, ФМК књиге…

 

Опремите се за лето и дођите на дружење

 

Улаз је бесплатан.

 

Нови програм – Booking уметничка је платформа која се бави представљањем књижевне домаће и регионалне продукције, неговањем стваралаштва младих, неафирмисаних, али и искусних стваралаца домаће књижевне сцене, уз праћење актуелних тема из области књижевности, али и повезивања са другим врстама уметности.

 

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 06 јул 2021 09:38

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија