A+ A A-

Бесплатни позоришни програм у јуну

Оцените овај чланак
(1 Глас)

isvakiputkaodajeprviУ оквиру програма БИТЕФ ЗОНА у јуну месецу у Битеф театру можете погледати чак осам изванредних гостујућих представа.

 

Из Народног позоришта Лесковац, многоструко награђен комад младе списатељице Исидоре Милосављевић „Ако се пробудиш или као да је важно“ у режији Ненада Тодоровића; Представу „ 4 боје 5 пиштоља“ младих Београдских студената глуме у режији Јанка Цекића; представу Крушевачког позоришта и Арт теме „Сваки пут као да је први“ у режији Јоване Томић; представу Регионалног позоришта Нови Пазар „Ако дуго гледаш у понор“ у режији Златка Паковића; „Кисеоник“ у режији Миље Мазарек; представу Хлеб театра „Тело памти“ у режији Сање Крсмановић Тасић и премијеру представе „Ударна вест“ аутора Миње Богавац и Марка Грубића.

                                                   ajiseroidzdusdfdf

 

У програму овогодишње Битеф зоне ГРАЂАНИН ХЕРОЈ, ове представе, наравно говоре о грађанском херојству, свака из свог угла и кроз другу призму осветљавајући могућности грађанског херојског делања у новом времену. Осим што говоре о херојствима различних врста њихово гостовање и потпуно бесплатно играње за грађане Београда и само је херојски чин у култури. Представе настале под естетским широким кишобраном поетике Битефа, апсолутно завређују вашу пажњу а Битеф театар и гостујуће трупе играју их на поклон и на радост евентуално ширих могућности културног догађања након зауздане епидемије – победи коју сви прижељкујемо.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 04 јун 2021 20:02

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани