Logo
Одштампајте ову страницу

Бесплатан вебинар: Најдоминантније мреже у 2021

Оцените овај чланак
(1 Глас)

vebinarslobodnodododoRepresent Academy као нова пословна јединица Represent Systema полако гради свој пут препознатљивости и јединствености на едукативном небу региона.

Своје дугогодишње искуство у едукацији и унапређењу кадрова из водећих компанија са целог Балкана, Represent Communications преточио је у ову академију и сијасет програма и мастер цласс-ова, као и две школе као носеће стубове нове едукативне јединице.

 

У складу са актуелним епидемиолошким ситуацијама нисмо у прилици да се представимо онако како смо првобитно желели, па ћемо ту прилику искористити за бесплатан вебинар који организујемо 23. фебруара од 15 часова.

 

Значај друштвених мрежа, имиџа и комуникације брендова на платформама свима је јасан, али се велики број људи пита како изградити најбољу стратегију комуницирања и како привући публику?

 

Све тајне ЛинкедИн-а и ТикТок-а, који су се издвојили као најдоминантније мреже у 2020. години, а тај тренд се наставља и у овој години, откриће вам предавачи Немања Живковић и Јелена Џодан.

 

Вебинару може да присуствује свако ко пожели, није потребно имати инсталирану зум платформу.

 

Пошто пошаљете мејл са насловом „пријава за вебинар“ на адресу: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. , аутоматски сте пријављени.

 

Он организатора ћете неколико дана раније добити линк за приступ.

 

Извор: Represent.rs


Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015