A+ A A-

Конференција “Војводина у 2021.” у среду, 3. фебруара

Оцените овај чланак
(2 гласова)

VOJVODINANASTRIMКомпанија “Color Media Communications“ и магазин ”The Economist”, након још једне успешно одржане конференције “Свет у 2021.“, традиционално организују и конференцију “Војводина у 2021.” која ће се одржати у среду, 3. фебруара у Скупштини Аутономне покрајине Војводине.

 

Због епидемиолошке ситуације у земљи сви заинтересовани гледаоци догађај ће пратити онлине, путем ливе стрема YouTube каналу Color Media Communications, а у Скупштини Аутономне покрајине Војводине биће присутни учесници и медији.

 

Конференција је постала препознатљива као догађај који отвара питања од значаја за развој Војводине у наредној години. Учесници ће кроз пет панела разговарати о привреди, здравству, туризму, култури и многим другим темама у условима “нове нормалности”.

 

Као и претходних година, окупићемо челне људе Покрајинске владе, амбасадоре, економисте и водеће привреднике из Војводине.

 

Комплетан програм конференције, можете погледати на сајту ОВДЕ.

 

 

Извор: Кућа добрих вести


Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани