Logo
Одштампајте ову страницу

Траг фондација објавила конкурс за четрнаесту ВИРТУС награду за филантропију

Оцените овај чланак
(3 гласова)

dadobroneostneskrivenoТраг фондација је објавила почетак конкурса за четрнаесту по реду, годишњу ВИРТУС награду за филантропију, саопштено је из ове фондације.

 

Конкурс има за циљ одавање признања доброчинитељима, како појединцима и појединкама, тако и компанијама и предузећима, који су током претходне године својим делима подржали оне којима је помоћ била најпотребнија. ВИРТУС награда за 2020. годину додељује се уз финансијску подршку Америчке агенције за међународни развој (УСАИД) у оквиру Пројекта за унапређење оквира за давање, као и подршку Европске уније и Балканског фонда за демократију.

 

„Идеја хуманости је саставни део наших бића и самим тим је уткана у различите сегменте наших приватних и пословних живота. Покретачку снагу за добра дела увек проналазимо у жељи да некоме помогнемо и да допринесемо побољшању живота у заједици око нас. У време великих криза, као што је пандемија вируса КОВИД-19, доброчинство има посебан значај. Због тога Траг фондација жели да истакне компаније и предузећа, која су се посебно ангажовала на санацији ефеката пандемије, појединке и појединце, који су уложили изузетне напоре да се ефекти кризе у њиховим заједницама минимизују, али и оне који су наставили да улажу у дугорочна решења проблема у властитим заједницама и својим филантропским делима промовишу позитивне вредности у друштву“, изјавила је Марија Митровић, директорка за филантропију и партнерства Траг фондације. Она је позвала грађане и грађанке, непрофитне организације, медије, ПР и маркетиншке агенције, као и компаније и предузећа да номинују кандидате за ВИРТУС награду за филантропију и додала: „Добри људи и одговорна предузећа су свуда око нас, помозите нам да их препознамо, представимо јавности и наградимо“.

 

ВИРТУС награда за 2020. годину биће додељена у 5 главних категорија: Главна награда за допринос компаније на националном нивоу, Награда за допринос локалној заједници у којој компанија послује, Награда за мало и средње предузеће, Награда за дугорочно партнерство између пословног и непрофитног сектора, као и Награда за индивидуални допринос филантропији.

 

Више информација о пропозицијама конкурса, категоријама награде, начинима пријављивања и саставу наградног жирија можете наћи на следећем линку: њњњ.трагфондација.орг/виртус-награда.

 

Позив за пријаве биће отворен од 21. јануара и трајаће до 25. фебруара 2021. године. Добитници ВИРТУС награда за 2020. годину биће проглашени током прве половине маја месеца, наводе из Траг фондације.

 

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 21 јануар 2021 18:16
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015