A+ A A-

Синергија 2016 – Дигитална трансформација

Оцените овај чланак
(2 гласова)

ditialo4545БЕОГРАД - Oвогодишња Синергија, под слоганом Inegrated Destination одржаће се од 17. до 19. октобра а тема је – дигитална трансформација.

 

Овогодишња конференција која ће се одржати у хотелу Crowne Plaza доноси свеже идеје не само за ИКТ професионалце, већ и за доносиоце одлука на свим пољима бизниса.

 

Дигитална трансформација која се тренутно дешава, утиче на бизнис више него икада a томе ће нам говорити бројни предавачи.  Све  је већа потреба за суштинским познавањем дигиталних технологија и њиховог утицаја на све аспекте живота људи.

 

Дигитална економија улази у ново доба које доноси, до сада невидиђене, изазове за све извршне директоре. Веома је актуелна и значајна и у свету и у нашем региону и представљ важну платформу за сарадњу свих кључних фактора у развоју привреде једне  земље.

 
Занимљива предавања

 

Како је најављено првог дана скуп ће отворити Жељко Вујиновић, генерални директор Мајкрософта у Србији и Црној Гори а агенда конференције доноси велики број актуелних тема и сјајних предавача.

 

 

Међу водећим предавачима, посетиоцима ће се представити  Ben Armstrong, Principle Program Manager у Мајкрософту, koji ради у развојном тиму за Hyper-V.

 

Бен ће са публиком на Синергији поделити искуства која је стакао у виртуелизацији и развоју производа као што су Virtual PC, Virtual Server i Hyper-V.

 

Маја Дамјанић из Развојног центра Мајкрософт у Србији говориће о Big Data решењима на Microsoft Azure платформи, док ће Владимир Ивановић, програм менаџер у Majkrosoft  SQL Server тиму у развојном центру у Београду, представити посетиоцима нове карактеристике Microsoft Azure SQL Database које ће девелоперима омогућити бржи, сигурнији и јефтинији рад апликација.

 

Предавање ће одржати и Борко Новаковић, који ће developerima омогућити бржи, сигурнији и јефтинији рад апликација, Senior Program Manager-a у Database Systems тиму у Мајкрософту донети новости када је у питању  Query Store функционалности и њена примена у обезбеђивању потпуног увида и контроле над перфомансама како у on-premises тако и u cloud окружењима.

 

Присутни ће бити у прилици да сазнају и како функционише стимулатор физике који је најзаступљенији међу најпопуларнијим играма данашњице. Предавање о овој теми одржаће Милан Симић, софтвер инжењер у Развојном центру Мајкрософта у Београду.

 sinergija3435

 

Како се Мајкрософт бори против Сајбер криминала?

 

Да ли знате колико има жртава „сајбер“ криминала сваке годин?Колико има заражених ИП адреса?

 

Џек Пинеда из Мајкрософт Дигитал Крајм јединице, запањиће вас подацима о размерама сајбер криминала на Бизнис дану Синергије 16 и представити како се Мајкрософт бори са овим изазовима дигитализације у пословању и како може да помогне другима у тој борби.

 

Џек Пинеда је адвокат из Ел Салвадора који живи у Хелсинкију. У компанији Мајкрософт се тренутно налази на позицији Attorney Lead за регион  Muticountry у Одељењу за дигитални криминал и задужен је за 16 земаља овог региона.

 

 Мајкрософт Дигитал Крајм тим се састоји од 100 адвоката, истражитеља, форензичара и бизнис професионалаца који се налазе у 35 земаља широм света.

 

 Прва два дана дефинисана су као техничка, док ће последњи дан конференције 19. октобар, традиционално бити посвећен бизнису.

 

ИТ ентузијасти, програмери, пословни људи, да дођу и на једном месту током три дана сазнају све најновије информације и упознају се са иновацијама из света ИТ технологија.

 

 

Сви они који желе да на време обезбеде своје место на Синергији 16, могу то учинити већ сада пријавом на сајту Синергија 2016.

 

 Нове и актуелне теме – „Савремена пословна култура“, са фокусом на дигиталну трансформацију и „Корисничко искуство и развој игара“ – посебно ће заинтересовати креаторе решења намењених крајњим корисницима.

 

Конференција доноси прегршт новитета за програмере, а одговориће и на растуће интересовање софтверских компанија када је у питању развој  cloud и мобилних решења за мулти-платформска окружења.

 

Beacon уређаји на Синергији 16

 

16 уводи нове интерактивне садржаје на конференцији и могућност учешћа у интересантној наградној игри.

 

 

Преузимањем званичне апликације конференције на свој смарт телефон и прихватањем правила игре, учесници ће прикупљати поене за различите активности на конференцији, које ће касније моћи да се размене за неку од интересантних награда.

 

 

Нова мобилна апликација Синергије 16 је у припреми и ускоро ће моћи да се преузме.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено недеља, 25 септембар 2016 13:55
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани