Кућа Добрих Вести

Login

Вебинар - у какве пројекте инвеститори воле да инвестирају?

Оцените овај чланак
(6 гласова)

vebinarrrrrrБЕОГРАД – У какве пројекте инвеститори воле да инвестирају тема је вебинара који ће се одржати 3. јуна са почетком у 8 часова.


Вебинар је видео конференција путем које је омогућено директно праћење предавања или радионица. Вебинар (вeб+семинар) користи модерну технологију да би омогућио човеку да присуствује неком предавању а да при том не мора физички да буде присутан на месту на ком се оно одржава.


Након обраде теме о томе како и шта вам је потребно за сопствени стартуп причаће се о технолошком предузетништву из инвеститорског угла.


Због чега инвеститори улажу у стартапе, како процес инвестирања изгледа и шта стартапи добијају кроз сарадњу са инвеститорима?


Обрадиће се и теме које мало више занимају оне који желе да ступе у такав вид сарадње — шта су неки основни критеријуми за инвестирање у тимове. Шта је то што инвеститори траже у тимовима, како их разликују, колико дуго их бирају и на основу чега. Које ствари воле да чују и виде, а које не и шта је оно што је за њих најважније имати и (немати).


Саговорници долазе из два регионална приватна фонда – Ана Павлчић Кашељ (Frank fond) и Небојша Лазић (Startlabs).


Небојша Лазић је партнер у првом seed фонду лоцираном у Београду - StartLabs. До сада је радио као CTO у пет различитих стартапа са више од 20 година искуства у развоју софтвера. Небојша има широко искуство у разним технологијама, од мобилних до enterprise cloud.


Ана Павлчић Кашељ долази из комшилука из фонда Франк из Осијека и има више од десет година искуства на припреми и изградњи европских пројеката. Последњихх пет се бави израдама Студија изводљивости и cost-benefit анализа, аи евалуатор је европских пројеката за министарства, те Европску комисију и склопу програма Inteligent Energy Europe и Horizon 2020, тј. SME instrument.


У последњих неколико година многе организације почеле су да користе вебинаре у едукативне сврхе. Предности вебинара су економичност, удобност, могућност увођења интерактивног садржаја, могућност прегледања снимка вебинара, праћења предавања која се одржавају на било ком крају света. За праћење вебинара потребна Вам је стабилна интернет веза, рачунар, микрофон и звучници. Пријављивање за вебинар је или бесплатно или се плаћа, а захтева углавном уписивање мејл адресе у апликацију предвиђену за то. Пракса је да се вебинари накнадно објављују на интернету, па уколико сте били спречени да присуствујете неком од њих, можете надокнадити пропуштено.


Више детаља о овом вебинару погледајте ОВДЕ.



Извор: Кућа добрих вести/webinarium.rs


Последњи пут измењено понедељак, 01 јун 2015 21:10
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија