Logo
Одштампајте ову страницу

Регионално истраживање блогосфере - #Blogometar15

Оцените овај чланак
(4 гласова)

blogooooБЕОГРАД – Да ли сте заинтересовани за добробит вашег блога и овдашње блогосфере? – Учествујте у истраживању блогосфере #Blogometar15.


Још од почетка интензивног раста броја блогера 2008. г. у региону, појављују се различите иницијативе за унапређење положаја блогера и могућности да овдашњи блогери имају што више користи од тога воде свој блог.


До данас се није десило да је креирано било какво иоле озбиљно истраживање о блоговима, блогерима или блогосфери у региону, што се сада мења позивом за истраживање #Блогометар15 спороводи Прометрик сервис и Центар за едукацију Pro educa као пројекат PR Pepper Communications агенције, а ауторка овог истраживачког пројекта је Драгана Ђермановић.


Циљ овог истраживања је да се што могуће више сазна о проблемима, потребама, надама и очекивањима блогера, као и о осталим потребним информацијама о блоговима и блогосфери који би требало да послуже као полазна тачка за системско унапређење блоговања у региону, објавио је Драган Варагић на свом блогу. 


Блогери, ево детаљније упуство шта  можете да урадите у само 15 минута за десетине хиљада блогера.

 

Попуните истраживање кликом на ЛИНК.

Једноставно напишите блог пост копирајући текст о Истраживању (цео текст који можете копирати и објавити на свом блогу, банер, као и илустрације можете преузети ОВДЕ).

Поделите линк до  #Blogometar15 на друштвеним мрежама кликом на овај  ЛИНК

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено четвртак, 05 март 2015 21:54
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015