Кућа Добрих Вести

Login

Синергија 20 онлајн 25. и 26. новембра

Оцените овај чланак
(2 гласова)

sinergija2020Синергија 20 ће се одржати 25. и 26. новембра, у дигиталном формату, под слоганом Синергија. Дигитално. Одувек.

 

Региструјте се на веб страни конференције и обезбедите своју бесплатну улазницу за дигиталну Синергију 20.

 

Уводна предавања, панел дискусије, студије случаја и техничка предавања, поново ће чинити основне сегменте Синергије. У току изузетно квалитетних техничких предавања, са много нових предавача из различитих земаља, биће представљене све новости које су се десиле од претходне године, уз прилику учесницима да се онлајн укључе у интерактивне сегменте предавања. Синергија 20 ће у свом ЕДУ Сегменту приказати трендове хибридног модела учења, који пружа могућност да се најбоље праксе из школског окружења унапреде предностима учења на даљину, уз пуно дигитално ангажовање свих учесника.

 

У низу изузетних говорника, економиста проф. др Драган Лончар одговара на питања: Шта нас је снашло у економији и зашто је нова нормалност прилика за паметне и прилагодљиве? Који бизниси показују жилавост, а који рањивост и због чега? Шта су евергреен вештине и послови, шта постаје све мање важно, а које нове вештине и послови имају будућност?

 

Посебну пажњу скрећемо на неке од врхунских стручњака из компаније Мицрософт који ће говорити на конференцији: Ромео Пруно, Microsoft Digital Advisor & WorldWide Manfuacturing Community Leader, поделиће своја искуства у стварању вредности у пословању корисника уз помоћ нових технологија, док ће Anthony Salcito, Microsoft EDU Vice President Global, пажњу посветити глобалним вештинама неопходним за нове послове и захтеве промењене економије.

 

Какви су темељи дигиталне Србије и шта је то “Паметна Србија” – сазнајте са самог извора од проф. др Михаила Јовановића и Драгане Бећић из Канцеларије за ИТ и еУправу.

 

Сазнајте и како се стварају “чуда из Србије” од Бојана Лековића, оснивача портала “КупујемПродајем” и аутора књиге “Медведи на путу”.

 

И то није све - очекујте нове информације о врхунским темама и предавачима на Синергији 20, а све новости можете пратити на www.sinergija.live, као и званичним странама Синергије на друштвеним мрежама.

 

 

Регистрација на веб страни конференције захтева неколико једноставних корака. Потребно је да на линку направите свој налог, а затим испратите упутства која ће Вам стићи на емаил адресу коју сте користили при креирању налога.

 

Учесници ће моћи да прате догађај онлине, преко Microsoft Teams Live Event платформе, а сви регистровани посетиоци ће благовремено бити обавештени о техничким детаљима праћења конференције.

 

 

Извор: Кућа добрих вести

 

 


Последњи пут измењено уторак, 17 новембар 2020 18:16

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија