Кућа Добрих Вести

Login

И ове године за привреднике бесплатне обуке, информације и саветовања

Оцените овај чланак
(1 Глас)

rassssss454БЕОГРАД - Министарство привреде, Развојна агенција Србије и регионалне развојне агенције и ове године ће за привреднике и оне који размишљају о покретању сопственог посла организовати у градовима широм Србије бесплатне обуке.


У регионалним развојним агенцијама привредници ће такође бесплатно моћи да добију и непоходне информације о започињању пословања, националним и међународним програмима за подршку предузетништву, изворима финансирања, правним прописима и обавезама, порезима и таксама, о иновацијама, стандардима, пословним инкубаторима, удруживању, као и да тестирају своју пословну идеју.


Све информације о обукама и другим услугама које регионалне развојнe агенције пружају привредницима и почетницима у пословању, заинтересовани могу добити у овим агенцијама којих је 15 у градовима широм Србије.


Програм стандардизовани сет услуга за мала и средња предузећа и предузетништво саставни је део Деценије предузетништва и представља вид нефинансијске подршке коју држава пружа привредницима.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 21 фебруар 2017 22:44
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија