Logo
Одштампајте ову страницу

Србија, земља успешних прича

Оцените овај чланак
(2 гласова)

srbijapricaПривредна комора Србије позива привреднике и представнике компанија који већ имају развијен бизнис и успешно послују да пошаљу причу о свом успеху и уз подршку ПКС промовишу своју компанију, унапреде пословање и подстакну све оне који размишљају да почну сопствени посао.


Привредна комора Србије подржава промоцију примера успешног пословања, иновативних компанија и производа и на тај начин доприноси унапређењу конкурентности, покретању бизниса и подстицању развоја, каже Марко Чадеж, председник Привредне коморе Србије.


Циљ кампање „Србија земља успешних прича“, која ће бити реализована током 2017. године, јесте да промовише примере успешног пословања, којих у Србији има много. Што успешније то чинимо, то ће наше компаније бити успешније на домаћем и међународном тржишту, каже председник Привредне коморе Србије.


„Успешна прича” о компанији из угла власника и менаџера, од изазова на самом почетку, развијања бизниса, до резултата и планова за даље пословање, представља подстрек и инспирацију, позив на повезивање и партнерство и могућност за унапређење пословања.


Презентација нечијег пута до успеха јесте подстицај и другим компанијама и предузетницима да препознају сопствене могућности и примене искуство добре праксе. Најуспешније компаније, појединце и производе промовисаћемо користећи све расположиве канале комуникације.


Позивамо привреднике да се повежу, искористе подршку ПКС и унапреде пословање.


Приче у писаној или видео форми достављају се мејлом: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .


Контакт телефон: 011 33 00 905

 

Извор: Кућа добрих вести/ПКС


Последњи пут измењено понедељак, 23 јануар 2017 22:07
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015