Logo
Одштампајте ову страницу

Промоција мама предузетница у Београду

Оцените овај чланак
(6 гласова)


bazarrrrrБЕОГРАД - Више од тридесет мама предузетница представило је данас своје компаније и производе на изложбено-продајном Базару мама предузетница у Делта Ситију.


Базар мама предузетница је први базар ове врсте у Србији и циљ му је да промовише и међусобно умреж и маме предузетнице, као и да представи широј јавности сјајне ствари које оне раде.


На Базару су посетиоци могли да виде и купе производе које маме праве - колаче, играчке, гардеробу, накит, козметику,….као и да се информишу о школама језика, балета, ….


Посетиоци су имали прилику да упознају маме предузетнице и да чују од њих, из прверуке, шта их је мотивисало да покрену посао, који су изазови на које наилазе, шта их мотивише....


Базар је организовао Центар за маме, удружење грађана која се залаже зарадна и друга права мама и бори против свих видова дискриминације, у сарадњи са Делта сити тржним центром и уз подршку Балкан штанда.


“Базар мама предузетница слави храброст потребну да се започне свој посао, храброст коју жене, а посебно мајке, имају.Организацијом оваквих манифестација желимо да подржимо маме предузетнице, као и да мотивишемо будуће предузетнице да схвате да је успех могућ, ако се вредно ради и верује у својеидеје,” изјавила је ЈованаРужичић, директорка Центра за маме.

slikaaaaa2

Ручно осликани и шивени јастучићи

Маја Матић Радонић (слика 1) прави ручно осликане и шивене јастучиће и јастучнице за децу, папирне цветове и огледала украшена папирним цветовима.

" Потреба за стварањем у мени је превише јака. Док сам била са децом код куће И никако не могавши да нађем посао у струци, моји хобији су почели да се преливају у нешто више од тога. Ево ме сад у раном повоју да опипам пулс потрошача и ускладим их са мојим инспирацијама," каже Маја и саветује "Драге маме, много је важно да волите себе и да се трудите да себе испуните. Тада ћете имати више љубави за друге и много, много ћете више волети своју децу и ценити време проведено са њима. Ова фраза је истинита. Када нисте рођена домаћица, морате себи осмислити нешто што ће вас испунити и мотивисати да наставите даље."

slikaaaaaa

ДајДај пелене 

"У жељи да купим најбоље пелене за своје дете постала сам произвођач истих. Пре четири године моја кума и ја смо покренуле предузеће и довеле пелене од бамбуса у Србију. Наш производ је здравији за децу и чистији за планету, а родитељи који их користе су наша најбоља реклама.

Дај Дај пелене се перу, не бацају се у ђубре, направљене су од природних материјала, не садрже хемикалије и представљају идеалан избор за нежну бебину кожу од првог дана," каже Соња Дакић (слика 2) из фирме ДајДај пелене.

 

Како би сте упознали и друге маме које су излагале посетите Фејсбук страницу Центра за маме.

 

Интервјуе с мамама учесницима можете прочитати на сајту Центра за маме

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 13 октобар 2014 08:49
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Најновије од Маja Јованов

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015