Кућа Добрих Вести

Login

Сајам грађевинарства „Градите по вашој мери“ на Београдском сајму

Оцените овај чланак
(4 гласова)

stannnnnБЕОГРАД – На Београдском сајму од 8. до 12. априла одржаће се јубиларни 40. Међународни сајам грађевинарства SEEBBE, највећа манифестација из грађевинарства у Југоисточној Европи.

Под мотом „Градите по Вашој мери“, Сајам грађевинарства ће окупити бројне домаће и иностране учеснике, чија се позитивна очекивања потврђују из године у годину, о чему сведочи њихово присуство, као и престижно признање у чланство у Унији међународних сајмова- УФИ са седиштем у Паризу.
Од 1996. године до данас Сајам грађевинарства је по ангажованом изложбеном простору и броју домаћих излагача порастао више од три пута, а по броју страних излагача шест пута.
Број посетилаца је десетоструко повећан.
Сајам грађевинарства у Београду је постао најзначајнији специјализовани сајам из ове делатности у региону целе југоисточне Европе.

Региструјте се унапред за б2б састанaка

За потребе излагача и посетиоца отворен је и пословни портал http://seebbe.com/
Портал је намењен регистрацији како излагача, тако и пословних посетилаца сајма SEEBBE 2014.
Регистрација омогућава бесплатан улазак на сајам (бесплатан улаз на сајам не односи се на паркинг), али и могућност заказивања б2б састанака са потенцијалним пословним партнерима.
Детаљна упутства могу се пронаћи у фолдеру "Како се регистровати за бесплатну посету сајму".
Регистрацијом се креира пословни профил, који се може мењати и допуњавати.
Овим путем, можете повећати своју ефикасност - пре него што дођете на сајам имаћете организовану агенду састанака са свима за које сте заинтересовани (уз услов да су они потврдили састанак), и онима који су за вас заинтересовани. 

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 08 април 2014 02:14
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија