Logo
Одштампајте ову страницу

Милан Госпић нови директор компаније Мајкрософт у Србији

Оцените овај чланак
(2 гласова)

gospiccccccccКомпанија Мајкрософт објавила је да је Милан Госпић нови директор за Србију.

 

Као директор за Србију, Милан је задужен за стратешки развој компаније и блиску сарадњу са домаћим клијентима и партнерима. Такође, Госпић ће бити одговоран за подршку дигиталној трансформацији у земљи, с обзиром да је то један од главних приоритета компаније Мајкрософт на локалном тржишту.

 

“Српско тржиште је у константном развоју и представља важан регион у југоисточној Европи, па ми је велика част што сам се придружио Мајкрософт да водим тим у Србији. Изузетно ми је задовољство да са колегама, нашим клијентима и партнерима, владом и друштвеним субјектима допринесем процесу дигитализације у сфери пословања и друштва”, изјавио је Милан Госпић.

 

По образовању дипломирани инжењер телекомуникација, Госпић се образовао и у области рачунарства и информационих технологија, има више од 20 година искуства у раду у интернационалним компанијама и преко деценију успешног рада на предвођењу међународних тимова.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 23 март 2021 18:16
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015