Logo
Одштампајте ову страницу

Развојни програм за стартапе у области бриге о кућним љубимцима

Оцените овај чланак
(2 гласова)

fdkfjdkfdkfkdfkdЛабораторија ПУРИНА Accelerator другу годину заредом позива стартап компаније у области бриге о кућним љубимцима да се пријављиве на развојни програм "Unleashed“, наводи се у саопштењу за медије.

 

Програм ће подржати креативне стартапове који интегришу науку и технологију и пружају одржива решења, за испуњавање потребе паса, мачака, али и њихових власника.

 

Како је циљ компаније да понуди нове производе и услуге који ће унапредити добробит љубимаца и оних који их воле, програм "Unhleashed“ даје могућност стартап предузетницима да сарађују са ПУРИНА стручњацима у циљу креирања будућих производа или услуга.

 

Програм тражи шест предузетника који желе даље да развијају свој концепт на пољу исхране, услуга или технологије.

 

Током шестомесечног програма, предузетницима се нуди финансијска подршка за сваки пројекат у вредности од 50.000 швајцарских франака, како би остварили циљеве убрзаног развоја пројекта.

 

За више информација заинтересовани могу посетити веб-сајт и уколико желе да усаврше производ или услугу у области бриге о кућним љубимцима, поднесу пријаву најкасније до 31. марта 2021. године.

 

Победници ће бити проглашени 24. јуна 2021. године, а спровођење програма убрзаног развоја почиње 25. јуна и трајаће до 2. децембра 2021. године.

 

Извор: Нова економија


Последњи пут измењено петак, 05 март 2021 21:22
Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015