Кућа Добрих Вести

Login

Међународни пословни сусрети - Belgrade Food Show

Оцените овај чланак
(2 гласова)

FOODSHOWTTTTTTЕвропска мрежа предузетништва - Привредна комора Србије и Вањскотрговинска комора Босне и Херцеговине, у сарадњи са Асоцијацијом за промоцију српскеви хране Вас позивају да узмете учешће у међународним пословним сусретима који ће се одржати онлајн 24. и 25. новембра, током виртуелног сајма и конференције висококвалитетне хране Belgrade Food Show 2020.

 

Због свог значаја у повезивању српских и регионалних произвођача са домаћим и иностраним купцима, а имајући у виду пре свега безбедност учесника, овогодишњи Belgrade Food Show ће бити одржан као онлајн догађај, који ће окупити кључне институције, водеће европске експерте из области хране, као и најбоље произвођаче из Србије и региона.

 

Купци ће, након регистрације, имати прилику да на једном месту претраже профиле свих учесника и да на једноставан и брз начин закажу састанке, направе свој лични распоред и успоставе сарадњу са водећим произвођачима висококвалитетне хране у Србији и региону.

 

Произвођачима се пружа прилика да представе своје производе на најбољи могући начин и да се повежу са најзначајнијим европским и регионалним купцима специјализованим за висококвалитетне прехрамбене производе.

 

Учешће на б2б састанцима је бесплатно, регистрација је отворена до 23. новембра и врши се путем ОВЕ платформе.

 

Уколико сте заинтересовани да, седећи у канцеларији или код куће, откријете српску и регионалну индустрију висококвалитетне хране или се повежете са водећим купцима из овог сектора, онлајн састанци за време виртуелног сајма Belgrade Food Show 2020 су право место за то.

 

За додатне информације можете се обратити Јовани Станојевић, руководиоцу Центра за ЕУ интеграције, на мејл: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или тел +381 11 33 00 937 и 066 875 1183.

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено среда, 11 новембар 2020 16:01

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија