Кућа Добрих Вести

Login

Позив за пријављивање на програм Зелене идеје

Оцените овај чланак
(2 гласова)

zeleneidejedfdffdffdПрограм Зелене идеје усмерен је на подршку удруженим грађанима у развоју зелених предузетничких идеја у Србији.

 

 

Под зеленим предузетничким идејама подразумевамо иновативне идеје које примењују технологије и знања пословног сектора за организовање и заједничко решавање друштвених проблема, ослањајући се на ресурсе из заједнице и штитећи животну средину у функцији одрживог развоја.

 

Кроз програм се, путем јавног конкурса, додељују три донације од по 5.000,00 америчких долара за удружења грађана, фондације, задужбине, задруге и привредна друштва који планирају да постану солидарни предузетници или су у солидарном предузетништву почетници.

 

Позив за подношење пријава отворен је до 31. марта 2021. године. Детаљни критеријуми за пријаву су објашњени у документу Упутство за пријављивање, а пријавне обрасце можете преузети овде: Пријавни формулар и образац за Буџет. Пре него што приступите попуњавању пријаве, молимо да погледате смернице у Упутству за пријављивање, као и Дефиниције и појашњење појмова.

 

 

 

Извор: Траг фондација/Кућа добри вести


Последњи пут измењено субота, 27 март 2021 18:20

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија