Кућа Добрих Вести

Login

Онлајн обука: Мама на мрежи

Оцените овај чланак
(2 гласова)

MAMANAMREZI44454545БЕОГРАД - Центар за маме позива маме из целе земље да се пријаве и буду полазнице бесплатне онлајн школе дигиталног маркетинга и односа са јавношћу „Мама на мрежи”.


Током једноипомесечне онлајн обуке, маме ће имати прилику да кроз серију вебинара и рад са менторкама науче основе односа са јавношћу и маркетинга на друштвеним мрежама.


Програм је намењен незапосленим мамама које имају до 35 година на дан почињања обуке (1. октобар 2017.) и које у неформалном образовању виде прилику да своја досадашња знања обликују или развију, као и онима које желе да се опробају у свету дигиталног маркетинга и односа са јавношћу. На крају програма неколико мама ће бити ангажовано на плаћеној стручној пракси при пројекту „Подстицање запошљавања младих” где ће уз подршку менторки моћи још додатно да усаврше знања која су стекле.


Програм „Мама на мрежи” се организује у оквиру пројекта „Подстицање запошљавања младих” који се спроводи у оквиру Немачке развојне сарадње.

 

Пројекат реализује Deutsche Gesellschaftfür Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH у сарадњи са Министарством омладине и спорта Републике Србије, уз подршку Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Министарства просвете, науке и технолошког развоја, Министарства привреде и Националне службе за запошљавање.


Изабране маме ће током октобра и новембра 2017. године научити како се прави комуникациона стратегија, како се комуницира на друштвеним мрежама, како се воде промотивне кампање и још много тога. Курс ће се завршити са предавањем о томе како да научено примене и да пласирају своје услуге путем интернета, за клијенте из читавог света.


Пријаве су отворене за маме из целе земље, које знају да користе рачунар и сналазе се на интернету, имају на располагању око шест сати недељно и вољу да науче нове ствари.

 

Пријавом се маме обавезују да ће присуствовати свим предавањима, а сва права и обавезе организатора и полазница се дефинишу уговором.


Више информација и линк за пријаву су доступни ОВДЕ.


Због ограниченог броја места за полазнице, ово удружење је у могућности да прими тридесет мама које ће у пуном капацитету завршити обуку.

 

Пријаве су отворене до 12. септембра 2017. године у поноћ , а маме са евентуалним питањима могу да пишу на: mamanamrezi@centarzamame.rs.

 

Извор: Кућа добрих вести


Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија