Кућа Добрих Вести

Login

pixabeycommmmТоком пандемије корона вируса популарност апликације за видео конференције Зум значајно је порасла, са 10 милиона дневних корисника у децембру 2019. на 300 милиона у априлу 2020.

четвртак, 31 децембар 2020 18:02
Објављено у Интернет
Написала
Опширније... 0

karlldldodoОнлине Конференција посвећена дигиталној револуцији пословања одржана је данас, у организацији Удружења италијанских индустријалаца - Конфиндустрије Србија, уз подршку компаније Вип мобиле, под покровитељством Министарства трговине, туризма и телекомуникација као и Амбасаде Италије у Београду.

петак, 18 децембар 2020 15:13
Објављено у Интернет
Написала
Опширније... 0

zananeeproeneneeКако су покренути порески поступци за наплату пореза и доприноса на приходе физичких лица из иностранства, доста фриленсера и удружења је изразило своје незадовољство.

понедељак, 30 новембар 2020 17:51
Објављено у Интернет
Написала
Опширније... 0

RESEETEKONOMIJAНа четвртој онлајн конференцији, под називом „Дигитализација –трансформација производа и процеса“,која је одржана данас у оквиру RE-SET SUMMIT, који организује Адриа Медиа Груп у стратешком партнерству са Привредном комором Србије, говорило се о значају технологије, предностима и проблемима у дигиталном свету.

четвртак, 19 новембар 2020 17:42
Објављено у Интернет
Написала
Опширније... 0

sinergija2020Синергија 20 ће се одржати 25. и 26. новембра, у дигиталном формату, под слоганом Синергија. Дигитално. Одувек.

 

Региструјте се на веб страни конференције и обезбедите своју бесплатну улазницу за дигиталну Синергију 20.

 

Уводна предавања, панел дискусије, студије случаја и техничка предавања, поново ће чинити основне сегменте Синергије. У току изузетно квалитетних техничких предавања, са много нових предавача из различитих земаља, биће представљене све новости које су се десиле од претходне године, уз прилику учесницима да се онлајн укључе у интерактивне сегменте предавања. Синергија 20 ће у свом ЕДУ Сегменту приказати трендове хибридног модела учења, који пружа могућност да се најбоље праксе из школског окружења унапреде предностима учења на даљину, уз пуно дигитално ангажовање свих учесника.

 

У низу изузетних говорника, економиста проф. др Драган Лончар одговара на питања: Шта нас је снашло у економији и зашто је нова нормалност прилика за паметне и прилагодљиве? Који бизниси показују жилавост, а који рањивост и због чега? Шта су евергреен вештине и послови, шта постаје све мање важно, а које нове вештине и послови имају будућност?

 

Посебну пажњу скрећемо на неке од врхунских стручњака из компаније Мицрософт који ће говорити на конференцији: Ромео Пруно, Microsoft Digital Advisor & WorldWide Manfuacturing Community Leader, поделиће своја искуства у стварању вредности у пословању корисника уз помоћ нових технологија, док ће Anthony Salcito, Microsoft EDU Vice President Global, пажњу посветити глобалним вештинама неопходним за нове послове и захтеве промењене економије.

 

Какви су темељи дигиталне Србије и шта је то “Паметна Србија” – сазнајте са самог извора од проф. др Михаила Јовановића и Драгане Бећић из Канцеларије за ИТ и еУправу.

 

Сазнајте и како се стварају “чуда из Србије” од Бојана Лековића, оснивача портала “КупујемПродајем” и аутора књиге “Медведи на путу”.

 

И то није све - очекујте нове информације о врхунским темама и предавачима на Синергији 20, а све новости можете пратити на www.sinergija.live, као и званичним странама Синергије на друштвеним мрежама.

 

 

Регистрација на веб страни конференције захтева неколико једноставних корака. Потребно је да на линку направите свој налог, а затим испратите упутства која ће Вам стићи на емаил адресу коју сте користили при креирању налога.

 

Учесници ће моћи да прате догађај онлине, преко Microsoft Teams Live Event платформе, а сви регистровани посетиоци ће благовремено бити обавештени о техничким детаљима праћења конференције.

 

 

Извор: Кућа добрих вести

 

 

уторак, 17 новембар 2020 18:07
Објављено у Интернет
Написала
Опширније... 0

mrezablokcejennnnnnПривредна комора Србија у партнерству са Привредном комором Дубаија, организује у четвртак 19. новембра са почетком у 9,20 часова, онлајн Блокчејн самит Србија – УАЕ (Blockchain Summit), са циљем да се унапреди и подстакне сарадња Србије и УАЕ у области блокчејн технологије и допринесе развоју знања и размени искустава блокчејн предузетника и дивелопера из Србије и УАЕ о иновативним, брзорастућим технологијама и пословним могућностима.

уторак, 17 новембар 2020 17:52
Објављено у Интернет
Написала
Опширније... 0

CrowdfundingmitapПрикупљање средстава за лансирање и развој видео игрица путем интернационалних платформи бележи рекордну успешност упркос пандемији коронавируса. На Кицкстартер-у, једној од најпознатијих онлине платформи за групно финансирање, пројекти и идеје из ове индустрије држе прво место са прикупљених скоро милијарду и по долара, од 2009. године када је Кицкстартер почео са радом. Овај тренд шанса је и за компаније и тимове из Србије.

петак, 13 новембар 2020 21:00
Објављено у Интернет
Написала
Опширније... 0

wonderlandhjhjhjhПредставници компанија Facebook, Google, SingularityNET, Airbus, NVIDIA и многих других, биће део онлајн догађаја посвећеног примени, развоју и иновацијама у области вештачке интелегенције.

понедељак, 05 октобар 2020 10:30
Објављено у Интернет
Написала
Опширније... 0

elevatorlabbbbbRaiffeisen банке у Босни и Херцеговини, Хрватској и Србији организују регионални Elevator Lab Challenge у потрази за Fintech стартапима у Босни и Херцеговини, Хрватској, Црној Гори, Словенији и Србији.

уторак, 29 септембар 2020 09:56
Објављено у Интернет
Написала
Опширније... 0

hackteennnnnnnДруги пут за редом, ове године, заједно са Министарством трговине, турзима и телекомуникација и компанијом Теленор организован је  Hack#teen за девојчице на коме је 50 девојчица из целе Србије, радило на креирању едукативне игрице заједно са менторкама из једне технолошке компаније.

четвртак, 24 септембар 2020 19:43
Објављено у Интернет
Написала
Опширније... 0

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија