Кућа Добрих Вести

Login

Едукација о франшизингу

Оцените овај чланак
(5 гласова)

fransizinggggБЕОГРАД - Центар за франшизинг ПКС покренуо je нову серију семинара о франшизном пословању у Србији са циљем едукације и повећања свести о предностима и могућностима франшизинга.

У оквиру те серије предвиђено је седам једнодневних, бесплатних семинара „Гаранција пословног успеха: сопствена идеја или франшизинг?“

Једнодневне едукације одржане су у Крушевцу и Нишу, а семинар има за циљ информисање о условима и доступним средствима за започињање бизниса, стимулисање и стварање одрживих предузетника, малих и средњих предузећа, побољшање пословања и унапређење конкурентности постојећих.

Семинари ће презентовати паралелне аспекте, предности и могућности, као и ризике покретања предузетничког посла, по сопственој идеји, или уласком у франшизинг.

Биће представљене смернице за одабир идеје за почетак и реализацију посла, изворе финансирања, правне аспекте и „замке“ пословања, пословну администрацију са аспекта франшизинга и бизниса по сопственој идеји. Имајући у виду важност теме унапређења женског предузетништва, посебан акценат на семинарима ће бити презентовање и ове теме.

Семинари су намењени незапосленима, предузетницима који су заинтересовани за нова улагања или започињу своје пословање, онима који желе да промене постојећу делатност, потенцијалним купцима франшизе, правним лицима која су заинтересована за раст и развој свог пословања, образовним институцијама, консултантима у малом предузетништву, банкама.

Предавачи на семинару су Марица Видановић из Центра за франшизинг ПКС и Александра Алексић, из РПК Крушевац, Центар за женско предузетништво.

                                                                                                                  Извор:Кућа добрих вести/ПКС


Последњи пут измењено петак, 01 новембар 2013 22:53
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија