Logo
Одштампајте ову страницу

CEO Summit Beograd 2020: Вођство за ново доба

Оцените овај чланак
(2 гласова)

CEOSUMMITTTTTTTTCEO Summit Beograd 2020: Вођство за ново доба, требало би, према најавама, да се одржи у хотелу Хајат, 1. децембра са почеткому 8,30 часова.

 

Светски експерти, учесници бројних међународних конференција, први пут домаћој пословној заједници говоре о томе како су њихове компаније одговориле на кризу изазвану пандемијом, о значају иновација и нових технологија за одрживи развој, креирању нових брендова, освајању нових тржишта, императиву да се повећа енергетска ефикасност, оптимизују трошкови и тако осигура не само опстанак, већ и раст чак и у условима који се могу поредити само са елементарном непогодом. Њихово искуство показује да она крилатица “само најјачи опстају” никада није била актуелнија него данас.

 

 

Како лидери из региона балансирају процесе стварања стабилних и одрживих компанија у будућности, док истовремено покушавају да имплементирају стратегије које им доносе већ данас додатну вредност?

 

Више о конференцији на: www.ceo-summit.rs.

 

Извор: Кућа добрих вести/ФБ


Кућа добрих вести

Најновије од Кућа добрих вести

Сродни чланци

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015