Кућа Добрих Вести

Login

Сутра почиње Сајам туризма

Оцените овај чланак
(2 гласова)

turizammmmammaМеђународни сајам туризма ће се одржати од 22. до 25. фебруара 2018. године.

 

Уз промоцију најновијих трендова и збивања у међународној туристичкој индустрији Сајам туризма у Београду већ четири деценије отвара нове перспективе у развоју туристичког бизниса.

 

Као модеран европски комерцијални сајам, Сајам туризма је заштитни знак Београдског сајма, место које сваке године посети преко 75 хиљада људи заинтересованих за путовања, а јавност, према манифестацији као незаменљивом туристичком догађају, негује специјалан однос.

 

Под слоганом „Одмор те чека!“ у халама Београдског сајма и ове године представиће се најзначајније туристичке агенције, савези и организације, хотели, туристички центри, ваздухопловне компаније, међународни тур оператори...

 

Регионални и међународни карактер Сајма туризма потврђује чињеница да све већи број излагача и посетилаца долази из свих делова света што понуду дестинација ове године чини већом него ранијих година.

 

Један од најатрактивнијих сегнемата у богатој понуди Сајма туризма традиционално су first munute понуде и ексклузивне сајамске погодности за одмор у летњој сезони.

 

Земља партнер овогодишњег Сајма туризма је Грчка, вечита инспирација за путнике и омиљена летња дестинација за туристе.

 

Србија, земља домаћин Сајма туризма представиће своје туристичке адуте и природне лепоте, уз разноврсне садржаје за одмор, забаву, здравствени опоравак, спорт, рекреацију, авантуру...

 

Изузетан мултимедијални пратећи програм на Сајму туризма донеће посетиоцима незабораван сајамски туристички доживљај. На атрактиван начин биће промовисани бројни фестивали, манифестације и догађаји, а презентације, промоције и дегустације уз космополитски дух и присуство великог броја нација, сајам чине подједнако привлачним за пословне посетиоце али и најширу публику.

 

Једна од најуспешнијих манифестација у земљи и региону обједињује и промовише све гране туристичке привреде, организујући истовремено и 9. Међународни сајам вина BEOWINE, 14. Међународни сајам хотелско угоститељске опреме  HORECA – OPREMA и 14. Сајам сувенира.

 

Догађај којим почиње винска сезона, BEOWINE, трајаће дан краће од Сајма туризма, од 22. до 24. фебруара, у проширеном излагачком простору у халама 3 и 3А, а обележиће га сасвим нови концепт и значајан број нових учесника и пословних посетилаца.

 

Радно време Сајма туризма: у четвртак, 22. фебруара 2018.год. од 10 до 18 часова, петак 23. и суботу 24. фебруара од 10 до 19 часова и недељу, 25. фебруара од 10 до 17 часова.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 21 фебруар 2018 14:21

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија