Кућа Добрих Вести

Login

Међународна конференција студената туризма и хотелијерства – МЕКСТ 2017

Оцените овај чланак
(1 Глас)

 

SMESAKZAISTORIJUDDDDDНОВИ САД - Већ четврту годину за редом, невладино удружење Фортунс, у сарадњи са Природно – математичким факултетом из Новог Сада и Међународном асоцијацијом студената туризма и хотелијерства (IASTH), организује Међународну конференцију студената туризма и хотелијерства – МЕКСТ.

 

Свечано отварање конференције је 24. новембра у 18 сати на Природно-математичком факултету у Новом Саду.

 

Циљ конференције је да се студентима и младим истраживачима из области туризма и хотелијерства, обезбеди подршка за њихов даљи професионални развој. Теме о којима ће ове године бити речи су: примена wеб маркетинга у туризму, нови трендови у хотелијерству, спортски туризам, а на скупу ће бити представници успешних компанија и стручњаци из области туризма и хотелијерства који ће младим људима приближити најновију праксу овог ресора.

 

Конференција окупља око 800 студената из преко 15 држава Европе и на добром је путу креирања платформе за усавршавање младих у туризму. Учесници МЕКСТ конференције имају прилику да науче како реализовати добру пословну идеју, изградити успешну каријеру и друге битне ствари из света пословања.

 

Поред учесника, спонзора и пријатеља, конференцији ће присуствовати потпредседник Владе Војводине и покрајински секретар за привреду и туризам Иван Ђоковић, Члан градског већа за привреду Града Новог Сада Милорад Радојевић, као и директор Туристичке организације Града Новог Сада, Бранислав Кнежевић.

 

У склопу конференције планиране су пропратне активности, забавни садржај и наградне игре.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 23 новембар 2017 14:01

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија