Кућа Добрих Вести

Login

Види Србију – зимски одмор је на дохват руке

Оцените овај чланак
(0 гласова)

zima6676БЕОГРАД  - Зимски туризам високо је позиционирао Србију не само на домаћем тржишту, већ и на тржишту целог региона и Европе те Туристичка организација Србије ( ТОС), под слоганом Види Србију – зимски одмор је на дохват руке“ , почиње кампању промоције зимске понуде, пре свега планинских и бањских центара, а потом и осталих делова земље.

 

Нагласак, стављен на активан одмор у природи у зимском периоду, има за циљ да планинске и бањске центре Србије, који су само у прва три месеца ове године имали пораст броја гостију већи од 20 одсто у односу на прошлу годину, још више приближи домаћим и иностраним гостима, да укаже на разноврсност понуде, али и на српску креативност, иновативност, забаву и гастрономију. Кампања, која се добром делом одвија на друштвеним мрежама, и то у иновативним форматима, обухвата и новогодишњу понуду Београда и других градова Србије.

 

                              srbijaaaa

 

Позиционирајући се на туристичком тржишту, дестинацијске предсности Србије ТОС већ увелико промовише глобалним кампањама на BBC-u и EUROSPORT-u.

 

 

On line кампања SERBIA THE PLACE TO BE и даље је у току, а по речима Олге Балетић, ПР ТОС-а, „Прегледи на интернет страницама и друштвеним мрежама повећани су за 596 одсто, док су реакције увећане за 165 одсто.

 

 

О Србији су писали Гардиан, New York Times, Travel Channel и Discovery“.

 

Кампања на Travel Chanell-u најављена је за 2018. годину. 

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 03 новембар 2017 21:44

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија