Кућа Добрих Вести

Login

Шта мислите - који је најбољи хотел у Београду?

Оцените овај чланак
(2 гласова)

HOTELTESALAAAAБЕОГРАД - На порталу утицајног британског листа Телеграф (The Telegraph), у сталној рубрици о путовањима, објављене су рецензије неколико познатих београдских хотела, уз препоруке за посету Београду.

 

Препоруке је објавила новинарка Мери Новакович (Mary Novakovich), дугогодишњи сарадник Туристичке организације Београда, након недавне посете Београду.

 

Међу оцењиваним хотелима овог пута нашли су се Saint Ten Hotel, Hotel Tesla Smart Stay, Belgrade Art Hotel и Smokvica Bed & Breakfast. Највећу оцену 9 (од 10) добио је хотел Saint Ten Hotel док су сва три остала хотела добила оцену 8 од максималних 10.

 

Како је објавила Туристичка организација Београда, рецензије дају генерални опис хотела, као и појединачну оцену локације, стила изградње, услуге, соба, хране и пића, уз додатне информације, са фотографијама.

 

                                                saintennnnn

 

Saint Ten Hotel: „Елегантни Saint Ten Hotel доноси софисцицирани луксуз једној од најцењенијих београдских стамбених зона. Са 56 соба, има атмосферу интимног бутик хотела, са рестораном који постаје „дестинација“ за себе“.

 

                                           teslaenergijaaaaa

 

Хотел Тесла: „Као што име имплицира, овај модерни хотел је инспирисан српским најцењенијим научником, Николом Теслом. Његових 17 стилизованих соба нуде више простора него уобичајени бутик хотели, и смештен је у једној од најпопуларнијих београдских резиденцијалних зона, Врачару“.

 

Belgrade Art Hotel: „Не можете бити централније смештени, јер се Belgrade Art Hotel налази у самој главној пешачкој улици, Кнез Михаиловој. Космополитски дух којим је прожет овај 4* хотел се протеже од соба до хотелског ресторана и посластичарнице“.

 

telohotel

 

Smokvica Bed & Breakfast: „Чувени Хемптонс је добио балканску верзију у овом интимном Б&Б смештају необичног и лепршавог стила. Осам рустичних и шик соба нуде „вредност за новац“ док је шармантна ресторанска башта једна од најпопуларнијих у овом крају“

                                  smokvicadaaaa565656

Извор: Кућа добрих вести

 



Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија