Кућа Добрих Вести

Login

"Дани Војводине" по први пут на Златибору

Оцените овај чланак
(1 Глас)

vojvodina1111БЕОГРАД - Ове године у четвртак 10. августа, по први пут на Златибору биће организована манифестација “Дани Војводине”, као резултат сарадње Туристичких организација Војводине и Златибора.

На Краљевом тргу, од 18 до 22 часа, представиће се богатство динамичне равнице, а од 19 часова ће се одржати и наступ тамбурашког оркестра “Бесане ноћи”. Ова манифестација је једна у низу, и представља наставак промотивне кампање Туристичке организације Војводине у Србији, и региону, а организоваће се уз подршку Привредне коморе Војводине.

Мештани и гости планине имаће могућност да се упознају за туристичком понудом Војводине и откриће колико могућности постоји у Војводини за леп и пријатан одмор.

Након завршетка концерта тамбурашког оркестра “Бесане ноћи” из Војводине, на летњој позорници на Краљевом тргу од 20 часова наступиће Ана Кокић, чији концерт се одржава у оквиру манифестације „Златиборско културно лето“, у организацији ТО Златибор и општине Чајетина.


Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија