Кућа Добрих Вести

Login

Сви на Експо-зим!

Оцените овај чланак
(2 гласова)

zimaradostБЕОГРАД - Међународни сајам зимске спортске опреме, туризма и рекреације -  "Ескпо-зим" биће отворен до недеље 4. децембра.

 

Сви љубитељи зиме и зимских задовољстава позвани су да посете сајам.

 

Више од 40 излагача, увозника, произвођача, дистрибутера и сервисера зимске спортске и рекреативне опреме (скијашке, планинарске, фитнес и камп опреме - најновијих модела скија, санки, сноw-бордова, ципела, везова, ски-одела, рукавица, капа, наочара и других елемената зимске спортске одеће и обуће, па чак и АТВ возила и моторних санки...), заступника врхунских светских брендова, зимских туристичких центара и скијалишта, водећих туристичких агенција, хотела, одмаралишта и промотера познатих и популарних туристичких дестинација и садржаја, на располагању је и професионалцима и аматерима, и рекреативцима и спортистима.

 

Можете сервисирати своју зимску опрему

 

То је прилика и за оне који желе да продају, размене, репарирају или сервисирају половну зимску спортску опрему, за оне који трагају за најповољнијим могућим туристичке аранжманима за зиму, новогодишње и божићне празнике, за оне који би да се рајски проведу на бројним домаћим и страним скијалиштима, а све по нижим, сајамским ценама, објавио је Београдски сајам. 

 

То је прилика и за врхунске спортисте и обичне рекреативце који на сајму могу да нађу медицинске препарате најразличитијих намена.

 

У свим сајамским сегментима, учесници Експо-зима нуде ексклузивне сајамске попусте од 10 па до 70 одсто. То се пре свега односи на произвођаче одеће и спортске опреме, али и на туристичке аранжмане или скијалишне услуге. Тако је ЈП Скијалишта Србије посетиоцима сајма дају попуст од 10 одсто на ски-карте за Копаоник, Торник и Стару планину. Удружење љубитеља скијања СКИБУС даје попусте на СкиБус картице, а у сарадњи са Turkish Airlines и Самсунгом обезбеђују и бројне награде за посетиоце.

 

 

Зима на попусту

 

Sport Vision даје попуст од 20 одсто до 60 одсто на зимску спортску одећу, обућу и опрему, и то на рате. Беоспорт даје додатне сајамске попусте на већ постојеће од 30-40 одсто на зимску опрему из свог асортимана. АНД даје 20% попуста на зимску одевну колекцију, Casada Vita 30 одсто на асортиман масажних уређаја и wеллнесс и фитнесс препарата, Маркони спорт даје од 10 одсто до чак 50 одто попуста на асортиман скија, скијашке и друге зимске спортске опреме. Лав ауто омогућава попуст од 10 одсто за куповину зимске и универзалне спортске опреме за људе и аутомобиле, у Гога схопу могуће је набавити 25-30 модела клизаљки за 3000-6000 динара, односно уз попуст од 20 одсто до 30 одсто.

 

Радно време сајма је од 10 до 20 часова, појединчне улазнице коштају 300 динара, а паркинг се плаћа 100 динара по сату.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 02 децембар 2016 21:00
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија