Кућа Добрих Вести

Login

Освежење на Биргардену на Ади Циганлији

Оцените овај чланак
(9 гласова)

teloprukeБЕОГРАД - Једно од идеалних прибежишта за све становнике Београда, али и људе који дођу као гости у овај наш леп град је Биргарден на Ади Циганлији.


Место где се под крошњама дрвећа могу опустити и стари и млади, па и деца.


Опуштено место, где неки пијуцкају и хладе се пивом као што је чувени „Јелен“ и многа друга, али и киселом водом „Ремикс“ са разним укусима популарног „Књаза Милоша“, а ту је и неизбежни слани кекс „Так“ за све генерације.

 

tak

 

Ове компаније купцима својих прозвода нуде и разне наградне игре на пример „Јелен“ поклања отварач-магнет и додатне дозе свога пива учесницима својих игара, „Књаз Милош“ фризбије разних боја уз купљени „Ремикс“, а „Так“ кекс за тачне одговоре у квизу.
Све ово пропраћено је и музичким програмом, ДЈ сцена и многи познати музичари доприносе комплетном угођају.


Новинарка и репортер Куће добрих вести нашли су се на овој манифестацији и покушали да вам је приближе и фотографијама.

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 25 јул 2016 14:51
Вукица Сотировић

је професор језика из Београда, љубитељ речи какао писане, тако и усмене, али и музике и покрета. Воли природу и комуникацију са људима, због чега се и бави страним језицима да би могла да са што више људи разговара и размењује знања и искуства. 
Приступила пројекту ,,Куће добрих вести” јер сматра да живот може бити испуњен само када се чине лепе и хумане ствари, када се помаже другима, што је за њу највеће задовољство.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија