Кућа Добрих Вести

Login

Панорамско разгледање Новог Сада

Оцените овај чланак
(1 Глас)

novisaddddБЕОГРАД - У циљу унапређења и обогаћења туристичке понуде Новог Сада, Туристичка организација Града Новог Сада је постигла договор са ТА “Ласта“ да се на улицама Новог Сада ускоро појави туристички аутобус за панорамско разгледање града.

 

Излети отвореним аутобусом ће обухватати и услуге туристичких водича на српском и енглеском језику и се реализоваће се два пута дневно по Новом Саду, док ће један полазак дневно обухватити излет до Сремских Карловаца.

 

Поласци ће се реализовати свакодневно почевши од 7. јула када почиње и Opens Youth Fair – 4. Регионални сајам омладинског туризма и наставиће се и након ЕXIТ фестивал (9-12. јула), а надамо се да ће бити интересовања да туре буду организоване и током целе летње сезоне.

 

Разгледање Новог Сада ће бити у два термина дневно у трајању од 60 минута, са поласцима у 10х преподне и поподневни полазак у 17 часова. Тура ће кретати са окретнице код Штранда, возити преко моста Слободе и сремском страном до Петроварадинске тврдјаве, затим преко моста Дуга, Булеваром Михајла Пупина, Јеврејском улицом, Булеваром ослободјења до Меркатора, Булеваром Цара Лазара у Фрушкогорску улицу и до окретнице код главног улаза у Штранд. Карта за ову туру ће износити 500 динара и моћи ће да се купи у пословници ТА “Ласта” на Спенсу, као и при уласку у туристички аутобус.

 

Излет до Сремских Карловаца бити реализован са поласком у 13 и повратком у 16 часова, док ће карта износити 1000 динара по особи и моћи ће да се купи у пословници ТА “Ласта” на Спенсу, као и при уласку у туристички аутобус.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 06 јул 2015 20:37
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија