A+ A A-

Туристичка кампања „Моја Србија“

Оцените овај чланак
(1 Глас)

mojasrbijaaaaБЕОГРАД - Туристичка понуда Србије представља се кроз кампању "Моја Србија" дијаспори, на "лицу места" туроператорима, медијима и блогерима из света, а домаћем тржишту "Караваном кроз градове Србије".

 

Овогодишња промотивна кампања Туристичке организације Србије (ТОС), која се одвија под насловом „Моја Србија", и посебну пажњу посвећује дијаспори широм света у циљу подизања видљивости Србије и доприноса промоцији земље, реализована је до сада у Данској (Копенхаген), Великој Британији (Лондон), Румунији (Темишвар), Мађарској (Будимпешта), Аустрији (Беч - у оквиру Евровизијског села названог „heloo Viena-Welcome Europe" и Белгији (Брисел), пред бројним медијима, туристичким радницима, блогерима, а пре свега представницима српске дијаспоре.

 

Са туристичком понудом Србије на „лицу места“, од природних лепота, културног и религијског наслеђа до гастрономије, Туристичка организација Србије упознала је представнике туроператора, медија и блогера из Италије, Румуније, Бугарске, Хрватске, Пољске, Белгије и других земаља, водећи их у обилазак Београда, Новог Сада, Суботице, Палића, Сремских Карловаца, Аранђеловца, Тополе, Копаоника, Бање Јунаковић и других дестинација.

 

Туристички потенцијали Србије, понуда тура везаних за кратке одморе у градовима, активни одмор у природи, бање и манифестације, промовисана је и на међународном сајму туризма у Дубаију - Арабиан Травел Маркет (4.-7.05.2015.), тржишту посебно заинтересованом за инвестиције у Србији.

 

За домаће госте кампања „Моја Србија" реализује се кроз организацију Каравана који ће ићи кроз 10 градова Србије.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 25 мај 2015 21:48
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани