Кућа Добрих Вести

Login

Креирајмо будућност туристичких манифестација

Оцените овај чланак
(2 гласова)

turizammmmmmБЕОГРАД - Под слоганом „Креирајмо будућност манифестација у Србији заједно“ редакција часописа „Водич кроз туристичке манифестације“, у сарадњи са Привредном комором Србије, организује VIII Сусрете организатора манифестација 2014/2015.


На овом једнодневном стручном скупу окупиће се представници Владе Србије задужени за туризам, представници Туристичких организација Србије, Војводине, Београда и других туристичких организација по градовима и општинама, организатори манифестација, као и многобројни представници туристичке индустрије, објавио је портал ISTN (http://www.istnews.com/)


По речима Миланке Цветковић, уреднице часописа „Водич кроз туристичке манифестације“, „Теме овогодишњих Сусрета су: „Од догађаја и манифестације - до стандарда и категоризације“, „Улога манифестација у развоју руралних средина“, „Значај и улога волонтера у организовању једне манифестације“, „Спонзорство манифестације”, и најава II Фестивала манифестација, старих заната и сувенира „Сви заједно доживимо Србију“.


На скупу ће бити додељене и награде ТУРИСТИЧКА СЛАГАЛИЦА 2014 у категоријама; Најуспешнија традиционална манифестација, Најуспешнија нова манифестација, Заслужни појединац у области манифестационог туризма, Најуспешнија локална самоуправа – стуб подршке организаторима манифестација и Најбољи промо-филм о манифестацији.


Осми сусрети организатора манифестација 2014/2015. одржаће се у четвртак 12. фебруара 2015. године, са почетком у 9 часова, у просторијама Привредне коморе Србије у Београдум, у улици Ресавска 13-15.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено понедељак, 26 јануар 2015 21:21
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија