Кућа Добрих Вести

Login

Србија међу топ 15 светских дестинација у успону

Оцените овај чланак
(3 гласова)

unnameddddddБЕОГРАД - У тексту познатог америчког интернет портала Hafington post (Huffington post) под насловом „Светске топ туристичке дестинације у успону у 2015“, Србија је наведена као једна од 15 дестинација које је неопходно посетити у 2015. години.

 

„Постало је све лакше путовати и на најудаљеније делове света, те је савет открити нове дестинације чија популарност расте на основу њихових туристичких потенцијала, а где још нема гужве. Иако је земље попут Србије, Ирана или Руанде, некада било готово и немогуће посетити, сада отварају своја врата новим туристима и позивају их да открију њихове лепоте. И поред турбулентне историје, неке од ових земаља, као једино наслеђе се труде да очувају богатство историје, културе и лепота. Они који их посете биће награђени јединственим искуством које те дестинације сврстава на сваку наредну листу жељених места за путовања.“- наводи се у уводу текста Хафтингтон поста, а објавила Туристичка организација Србије.

 

Новинарка Аниша Шах (Anisha Shah) кроз овај чланак позива туристе да истраже нове могућности за путовања и сретну се са новим и узбудљивим дестинацијама.

 

За Србију се у тексту, између осталог, наводи: „На раскрсници култура и различитих утицаја, Србија лежи у срцу Балкана. Егзотика је смештена у укусној мешавини култура, која се огледа у гастрономији, начину живота и архитектури данашње Србије“.

 

Цео текст можете прочитати кликом ОВДЕ.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 19 децембар 2014 21:26
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија