Кућа Добрих Вести

Login

Дочекајте Нову годину у бањама Србије

Оцените овај чланак
(2 гласова)

ngggggБЕОГРАД - Са могућношћу плаћања у три рате Бања Јунаковић – Апатин понудила је појединцима и организованим групама програм дочека Нове 2015. године који обухвата, осим самог дочека, и потпуно осмишљен и испуњен боравак од једног, два или три дана.

 

По речима Драгомира Обрадовића, директора Бање Јунаковић, „У понуди су коришћење затвореног базена, сауне, подводне и ручне масаже (релаx, антицелулит, мед и чоколада, рефлексомасажа стопала, сцруб марине спа третман, холистичка и ајурведска масажа, арга терапија и лимфна дренажа), третман тела алгама, „гипсане бермуде“, марокански wеллнесс програм, као и осмостазна куглана „Бања Јунаковић“. За децу су предвиђени посебни попусти.

 

Под слоганом “Проведите зиму у Бањи Јунаковић”, менаџмент ове бање, која у свом поднаслову садржи одредницу „Ваш део Панонског мора“, чувене по wеллнесс и спа програмима по највишим стандардима, одмору и рехабилитацији, употпунио је своје програме и понудом за боравак од 30 и више дана. Потом ту су и викенд и wеллнесс пакети, пакети за двоје и породични пакети, као и посебне цене за синдикате и пензионере, објавио је портал Internet Serbia Travel News.

 

Новогодишњи пакет аранжман ове бање погледајте ОВДЕ.

 

Бања Кањижа нуди дочек Нове 2015. године поред базена

 

Бања Кањижа  гостима, поред програма „Мој викенд“, „Ultra last minute”, „Шопинг и спа викенд“, нуди и „Бизнис пакет“, као и дочек Нове 2015.године поред базена ...

 

Бања Кањижа, која поседује лековито блато и термоминералне воде температуре од 51 до 72°Ц, и има више од једног века дугу традицију лечења, унапређујући понуду, осмислила је и дочек Нове 2015. године.

 

 Гости ће славити на оригиналан начин - на базену, купајући се у термалној води, уз шампањац и шведски сто. Дочек је организован и у ресторану уз војвођанске специјалитете, вино и тамбураше, а аранжман траје од једног до шест дана.

 

Иначе, корисницима програма Бање Кањижа - „Мој викенд“, „Ultra last minute”, „Шопинг и спа викенд“, а однедавна и „Бизнис пакета“, окренутих унапређењу тимског духа компанија здравља запослених, на располагању су хотели „Абела“ и „Аквамарин“, са спортском халом, два затворена базена и рестораном са 300 места.

 

Aктуелни пакет погледајте ОВДЕ.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено недеља, 21 децембар 2014 11:49
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија