Кућа Добрих Вести

Login

Регионална конференција о дискриминацији и инклузији у фудбалу у Сарајеву

Оцените овај чланак
(1 Глас)

Piara Powar FIFAУ петак, 20. октобра 2017. Сарајево ће бити домаћин регионалне конференције о дискриминацији и инклузији у фудбалу под називом "Мој фудбал". Конференција ће се одржати у биоскопској сали “Критерион”, са почетком у 11.00 сати, у организацији Агенције за комуникације ЕББЕ ЦОММС и институционалног партнера ФИФА-е и УЕФА-е, Фаре Нетwорка.

Конференција “Мој фудбал”, која ће у Сарајеву окупити реномиране представнике света фудбала из региона, невладиних и владиних организација и медија, представља завршни догађај истоимене кампање и један од бројних догађаја који се у месецу октобру одржавају на мапи Европе под кишобраном међународног покрета “Фоотбалл Пеопле Ацтион Wеекс”, а чији је носилац управо Фаре Нетворк.

 

“Драго ми је да је Сарајево као географски центар земаља бивше Југославије град у којем ћемо одржати ову важну регионалну конференцију о дискриминацији и инклузији у фудбалу. У овом месецу и години широм, Европе кроз разне догађаје причамо о овој теми, а мислим да је она посебно важна у овом региону.” - изјавио је директор Фаре Нетворка, Пиара Повар.

 

Осим панел дискусије, на конференцији ће бити приказан серијал видео интервјуа “Мој терен за људска права”, који говори о људским причама и правима у фудбалу.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 13 октобар 2017 08:22

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија