Кућа Добрих Вести

Login

“Лепотица и звер на леду” за најмлађе

Оцените овај чланак
(1 Глас)

lepoticaizverБЕОГРАД - Новогодишње празнике у Београду улепшаће спектакл “Лепотица и Звер на леду” , који ће се одржати од 15. до 17. децембра у Штарк Арени.

 

Романтичну причу пуној магије, док се Лепотица Бела заљубљује у Звер и разбија чаролију бачену на зачараног Принца, наши малишани ће моћи да прате у синхронизованој верзији на српском језику.

 

Кроз омиљену бајку њамлађе ће водити добро познати гласови наших прослављених глумаца, Драгана Вујића Вујкета и Николе Ранђеловића.

 

Синхронизација се приблажава крају, а део атмосфере је забележен на линку.

 

Тридесет учесника, раскошни костими, бравуре на леду врхунских клизача приредиће незабораван доживљај у предновогодишњој атмосфери Арене. “Лепотица и Звер на леду” је представа која ће очарати публику свих узраста и коју ће подједнако волети сви љубитељи добре музике, клизања и спектакуларних акробација.

 

Улазнице у продаји, на благајнама Штарк Арене и Билет Центра Београда, на свим продајним местима Евентима и онлајн на www.kombankarena.com.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 06 децембар 2017 15:08

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија