Кућа Добрих Вести

Login

Сајам запошљавања на Вождовцу 10. новембра

Оцените овај чланак
(1 Глас)

palaktssjamazaposlanavjeeБЕОГРАД - На Вождовачком сајму запошљавања, који ће бити одржан у петак, 10 новембра од 10 до 15 часова, у Вождовачком центру „Шумице“, 31 компанија ће понудити посао за 520 незапослених.

 

Компаније попут Икеа, Delhaize, Royal Express, Generali осигурање, Metro Caash & Carry, Хотел Србија, Securitas , траже различите образовне профиле, од  дипломираних економиста, правника, продаваца, курира, возача разних категорија, заваривача, медицинских сестара и др.

 

На овом сајму ће први пут неке од компанија тражити да запосле особе са инвалидитетом.

 

Незапослени ће у Инфо центру моћи да се разговарају са представницима Националне службе за запошљавање, а на штандовима Информатике АД, Факултета за примењени менаџмент, економију и финансије и Отвореног универзитета „Светозар Марковић“, заинтересовани ће моћи да се информишу о начинима за преквалификацију и да добију савете који ће им помоћи да унапреде своју каријеру.

 

За време трајања Сајма одржаће се и обуке за незапослене (АТП – активно тражење посла).

 

Вождовачки сајам запошљавања организовали су Градска општина Вождовац и Национална служба за запошљавање, уз координацију Вука Мирчетића, председника Савета за запошљавање и чланова Савета за запошљавање општине Вождовац.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено среда, 08 новембар 2017 14:47

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија