Кућа Добрих Вести

Login

АВИВ скејт турнир за авантуристе

Оцените овај чланак
(1 Глас)

urbanstreetdayБЕОГРАД – Данас вас очекује феноменалан дан у Авив Парку на Звездари!

 

Од 16 часова почиње АВИВ скејт опен турнир, на коме се можете опробати у вожњи скејт борда са најбољима у овој вештини.

 

Вредне награде очекују оне који буду доминирали и показали шта знају од скејт трикова и то само за време 90 секунди.

 

Они који мање знају скејт тајне, имаће прилику да науче по неки трик од професионалаца који се зову „Balgrade Zoo“.

 

Mожете погледати њихов видео “Exploring the Balkans који су радили са пријатељима скејтерима са целог Балкана, у оквиру турнеје по Балкану коју је организовао Ред Бул.

 

Поред њих, “Суперкул” бренд који је заузео место заштитног знака за најбоље мајце са најоригиналнијим дизајном које носе само “супер кул” људи, организоваће свој “show room” где ћете имати прилику да уживо погледате шта све ови Београдски момци дизајнирају , а наравно и да купите те мајце по специјалним ценама које ће бити у понуди само у суботу на Авив Урбан Стрит манифестацији.

 

Од 17 часова све присутне изненадиће перформанс Street & Breakdance show. Након овог феноменалног перформанса, најмлађи ће имати прилику да прођу “мини” часове познатог Плесног центра “Street Dance Academy“ чији инструктори имају велики број наступа и врхунски изведених перформанса у Србији, региону, а и по целом свету.

 

Иначе, они су прваци Европског првенства у Хип-хоп плесу од 2011. године, а држе своју титулу првака и последњих година.

 

 Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено петак, 13 октобар 2017 13:47

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија