Кућа Добрих Вести

Login

Место за младе заљубљенике у науку

Оцените овај чланак
(1 Глас)

klinjanauka34343БЕОГРАД – Фестивал науке отвара ново место за младе заљубљенике у науку под називом „Феномен“ у четвтак, 17. августа у улици Хаџи Проданова 16.

 

Циљ „Феномена“ је да, код деце узраста од 7 до 15 година, развије природну радозналост, креативност, самостално и критичко мишљење као и позитиван однос према учењу, науци и свету који нас окружује, најавио је Фестивал науке

 

Том приликом присутним новинарима ће се обратити оснивачи Ана Петровић и Александра Патенковић и предавач Милан Поповић.

 

Отварањем „Феномена“ наставља се активан и интерактиван однос према промоцији науке у престоници.

 

Претходно је 6. априла ове године отворен Научни клуб, као иновативно место где се на савремен начин сусрећу наука и грађани, знање и радозналост. Клуб се налази у Улици краља Петра 46.

 

Центар за промоцију науке и његови партнери из науке, образовања и медија, из Европе и света, организују у Научном клубу разноврсне, сваком доступне, научно-популарне програме.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 15 август 2017 11:29
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија