A+ A A-

Проглашење победника такмичења у решавању студије случаја BBICC

Оцените овај чланак
(1 Глас)

foniccccccДанас ће бити проглашени победници овогодишњег светског такмичења у решавању студија случаја Belgrade Business International Case Competition (BBICC) који се одржавао на Факултету организационих наука (ФОН) у Београду.

 

Министарка државне управе и локалне самоуправе Ана Брнабић ће бити члан жирија који ће донети одлуку о победницима овог такмичења.

 

Проглашење победника  и уручивање награда одржаће се вечерас, у 18 часова у хотелу Radisson Blu Old Mill Hotel у улици Булевар војводе Мишића 15 у Београду.

 

BBICC представља прилику за студенте из целог света да учествују на најпрестижнијем такмичењу овог  типа у целој југоисточној Европи.

 

Belgrade Business International Case Competition (BBICC) окупио је најбоље светске универзитете у Београду на овом такмичењу.

 

На такмичењу су поред тима са ФОН-а, као представника Универзитета у Београду учествовати и студенти из Сједињених Америчких Држава, Аустралије, Канаде, Данске, Норвешке, Португала, Кине, Тајланда.

 

BBICC представља прилику за студенте из целог света да учествују на најпрестижнијем такмичењу овог типа у целој југоисточној Европи.

 

BBICC је једино такмичење у решавању пословних студија случаја у Југоисточној Европи које је рангирано међу најбољих пет такмичења овог типа према Универзитету у Окланду.

 

Листа универзитета који су учествовали на такмичењу је дуга и на њој се налазе нека од највећих имена у свету бизниса као што су: : The University of California - Berkeley, Wharton School of the University of Pennsylvania, Copenhagen Business School, National University of Singapore, итд.

 

Универзитет у Београду су представљали студенти са ФОН-а, док остали тимови који су такође познати по свом раду и таленту долазе из Хонг Конга, Португала, Тајланда, Канаде, Норвешке и Аустралије. 

 

Извор: Кућа добрих вести


Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани