Кућа Добрих Вести

Login

Панел дискусија „Школа по мери детета“

Оцените овај чланак
(1 Глас)

sdecaca3434343БЕОГРАД – Панел дискусија и инспиративна предавања на тему образовања „Школа по мери детета“ биће одржана у суботу, 25. фебруара.

 

Скуп је хуманитарног карактера. Током догађаја учесници ће имати прилике да куповином „слатког изазова“ (колачића) подрже покрет Design for Change Србија.

 

Еду Изазов је јединствен догађај посвећен ширењу позитивних идеја из области образовања, на којем говорници и говорнице деле своја искуства у форми кратких и инспиративних предавања.

 

“Designt for Change"  је глобални покрет образовања деце и младих, који користи принципе “десигн тхинкинг”-а у школском окружењу и подстиче развој солидарности, емпатије и боље комуникације међу ученицима, као и развој става “Ја могу!”.

 

 

Говорници су Урош Антић, координатор покрета Design for Change Srbija, Miguel Luengo, председник Design for Change Шпанија који ће говорити о томе Како ми DfC помаже да живим своје снове?

 

Ту су још и Annett Löser, директор Design for Change Srbija – Дизајн као алат као и  Eva Zlotek - Zlotkiewicz, волонтер Design for Change Француска – Како учење кроз научни приступ може да нас инспирише.

 

Догађај почиње у 17,30, у Миксер Хаусу, Карађорђева 46.

 

O догађају се можете информисати и путем Фејсбук странице.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 21 фебруар 2017 15:22
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија