Кућа Добрих Вести

Login

Конкурс за стипендирање најбољих студената у иностранству

Оцените овај чланак
(1 Глас)

dositejaaaaБЕОГРАД - Министарство омладине и спорта односно Фонд за младе таленте Републике Србије расписао је Конкурс за стипендирање најбољих студената студија другог и трећег степена на универзитетима земаља чланица Европске уније и Европске асоцијације за слободну трговину (ЕФТА) и на водећим светским универзитетима за школску 2015/2016. годину.


Конкурс ће бити отворен до 16. октобра 2015. године, а право на стипендију ће имати студенти који уписују студије другог и трећег степена на универзитетима земаља чланица Европске уније и Европске асоцијације за слободну трговину (ЕФТА) и на водећим светским универзитетима.


Конкурс је објављен у дневном листу „Политика“, као и на званичним интернет презентацијама Министарства омладине и спорта – www.mos.gov.rs/dositeja.

Текст конкурса, обавезан образац за пријаву на конкурс, списак водећих светских универзитета и пример изјаве о редовном студирању и боравку у иностранству можете преузети ОВДЕ.

Фонд за младе таленте је од 2008. године до данас стипендирао више од 2300 студената који су своје студије наставили у иностранству, на најбољим светским универзитетима.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено уторак, 28 јул 2015 22:33
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија