Кућа Добрих Вести

Login

Пријави се за Belgrade4Youth – тродневни фестивал

Оцените овај чланак
(1 Глас)

mladi1БЕОГРАД – Београд за младе (Belgrade4Youth) је тродневни догађај јкоји ће се по четврти пут реализовати 20-22 фебруара 2015. са основном идејом представљања Београда као града младих и дружељубивих људи који ће заједно са младима из преко 10 земаља учествовати у едукативним, иформативним, забавним и хуманитарним активностима.


Ове године организатори су планирали да комбинујући практичне примера са теоријом туризма са престижних универзитета покрију поља туризма догађаја, културног туризма, спортског туризма, бањског туризма, али и као увек представе један предузетнички успешни подухват, објавио  Portalmladi.com

mladi

 

Више о предавачима прочитајте ОВДЕ.


Када је у питању забавни део, предвиђен је и вечерњи музички програм уз MVP (Mixer House) и WHO SEE (Magacin Depo) уз пратеће бендове и DJ наступе.


И ове године биће организована журка у трамвају, али и поново прикупљати помоћ за децу без родитељског старања из Београда.

Погледајте цео програм ОВДЕ, а путем формулара се можете регистровати.

 

Извор: Кућа добрих вести


Последњи пут измењено четвртак, 29 јануар 2015 20:48
Маja Јованов

је рођена 1977. године. Она је новинар са вишегодишњим искуством у праћењу реалног сектора, процеса приватизације и тржишта капитала. Сарађивала је и писала за дневне листове и економске магазине. Активно пратила значајне економске форуме и скупове, како у Србији, тако и у иностранству. Данашња интересовања су јој усмерена на интернет и мултимедијални приступ информацијама.

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија